Skicka kärlek till din butik!

Skicka kärlek till din favoritbutik och väg upp ett dåligt beteende med ett gott. Trygga matbutiker är viktigt för oss allihop och genom att sätta ut en digital pin i form av ett hjärta, visar du ditt stöd och ditt engagemang. Livsmedelshandlarna skänker 10 kronor till den ideella föreningen Brottsofferjouren för varje digitalt hjärta som sätts på en butik. Läs mer om Brottsofferjouren här.

Så sprid kärlek och dela med dig till dina vänner att göra samma sak! Tillsammans skapar vi Tryggare Matbutiker.

Så här gör du:

Zooma in kartan till den butik eller området du vill skicka kärlek till. Sätt ut ett hjärta genom att klicka på hjärtikonen med plustecken. I formuläret under kartan fyller du i vad din butik heter. Eller använd sökfältet och välj din butik i listan. Klicka på knappen “Skicka kärlek”. Klart!

Namn på din butik
Adress eller GPS-koordinater

Eller högerklicka på kartan för att sätta ut ett hjärta.

Frivilligt meddelande till butiken
Jag är ingen robot

Du får skicka max fem hjärtan per användare. Ett tak är satt på 100,000 sek som kommer att skänkas av Livsmedelshandlarna till Brottsofferjouren. Skicka Kärlek-kampanjen avslutas vecka 28, 2017. Inga kränkande kommentarer eller uttryck får användas. Vi motsätter oss missbruk av tjänsten och förbehåller oss rätten att agera mot detta.